Biz kimiz?

Türkiye Turizm Programı Standartları’nca belirlenen 3 aşamalı, toplam 41 kriterin yerine getirilmesiyle tamamlanan sürecin birinci aşamasını uygulamaktan mutluluk duyuyoruz.

SÜRDÜRÜLEBİLİR OTEL

Vizyonumuz

Atık azaltımına, enerji tasarrufu sağlayan sistemlere ve yenilenebilir enerjiye yönelerek, doğal kaynakları adil kullanarak, çalışanlara güvenli, sağlıklı çalışma ortamı sağlayarak, onların sürdürülebilirlik farkındalığını ve motivasyonunu artırarak, yürürlükteki çevre koruma kanun ve tüzüklerini takip ederek ve uygulayarak, daha duyarlı bir otel olma yolunda çalışmaktayız.

bulunduğumuz doğal çevreye uyumlu olmaya hem otelimizin hem dış alanımızın misafirlerimizi yormadan doğal güzelliklerini koruyarak yolumuza devam etmek hedefimiz. Yerli üretici diye tanımlanan komşumuzun, eşimiz dostumuzun ürettiği, yetiştirdiği ve avladığı ürünleri kullanarak istihdama dolaylı katkı sağlamaktayız. Kendi zeytin ağaçlarımız ve sebze bahçemiz ile ayrıca plastik kullanımını en aza indirerek sürdürülebilirlik adına güçlü adımlar atıyoruz. Bölgemizin en büyük özelliklerinden biri olan sakin ve sessiz ortamı korumak için özen göstermekteyiz.

Mari otel ailesi olarak sürdürülebilir anlayışı en üst seviyede desteklemeye devam edeceğiz.